A FIBARO világa

fibaro_top

Jelenleg a FIBARO az egyik legjobb épületautomatizálási rendszer a piacon

kep1_kA FIBARO vezeték nélküli intelligens otthon rendszert fúrás és falbontás nélkül telepíthetjük. A kisméretű modulok könnyedén beépíthetők a kapcsolók, dugaljak mögé vagy akár a vezérelni kívánt eszközökbe. A jelenleg kapható egyik legmodernebb intelligens otthon rendszer, amely lehetővé teszi bármilyen világításának és elektromos eszközeinek vezérlését.

[su_divider divider_color=”#e2e2e2″ link_color=”#ffffff” size=”1″ margin=”5″]

kep2Az intelligens rendszer- intelligens épület-intelligens otthon

A FIBARO vezeték nélküli rendszer folyamatosan figyeli és monitorozza önálló eszközeit és ha szükséges azonnal figyelmezteti Önt, ha valamilyen esemény történik. A rendszer ismeri a redőnyök és sötétítők pontos helyzetét, a beállításokat elmenti és egy külső szerveren tárolja. Az elemmel működő egységek energiaszintjéről is küld tájékoztatást, mielőtt azok lemerülnének.

[su_divider divider_color=”#e2e2e2″ link_color=”#ffffff” size=”1″ margin=”5″]

A Z-wave technológia és a kompatibilitáskep3

A vezeték nélküli intelligens otthon rendszer teljes szabadságot kínál Önnek, mind a vezérlést és mind a kommunikációt tekintve, a legtöbb piacon lévő okostelefonnal és tablettel kompatibilis. A Z-Wave vezeték nélküli technológiának köszönhetően közel 300 különböző gyártó termékeivel képes együttműködni. Valamennyi IP kamera használata során a rendszer képet vagy videót küld a telefonunkra.

Látványos kezelőfelület

Egyszerű konfigurációs eszköz segítségével könnyedén beállíthat működési üzemmódokat, világítási képeket és feladatokat.

[su_divider divider_color=”#e2e2e2″ link_color=”#ffffff” size=”1″ margin=”5″]

A biztonsági rendszerkep4

Meglévő biztonsági rendszeréhez is integrálható a FIBARO vezeték nélküli intelligens otthon. A rendszer minden eleme a központi egységtől függetlenül működik, ezért annak sérülése esetén is végrehajtják feladatukat. Például a füstérzékelő észleli a tüzet és automatikusan kinyílnak az ablakok és bekapcsol az elszívó.

[su_divider divider_color=”#e2e2e2″ link_color=”#ffffff” size=”1″ margin=”5″]

Hamarosan elérhető funkciókkep5

Minden HDMI csatlakozóval ellátott Tv vezérelhető.

Képzelje el, hogy este éppen filmet néz és kopogtatnak az ajtón. A FIBARO vezeték nélküli intelligens otthon rendszer automatikusan megállítja a filmet, felkapcsolja a benti világítást 30%-ra és a bejárati ajtó előttit 100%, majd megjeleníti az ajtó előtti kamera képét a Tv-n és Ön egy gombnyomással kinyithatja az ajtót.

Nézze videóit és hallgassa kedvenc zenéit bármely készülékén, mert saját média tárhelyén keresztül bárhonnan elérheti azokat. Ha szeretné, abban a helyiségben szólal meg a zene, ahol éppen a mozgásérzékelő érzékelte, hogy belépett, vagy tűz esetén az audio rendszer figyelmezteti Önt és szeretteit.

Scroll to Top